Diensten

Onderstaande werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. Voor al deze werkzaamheden kunt u een offerte aanvragen.

Staat uw opdracht er niet bij? Vraag ons dan gerust of het toch mogelijk is. Gebruik hiervoor het contactformulier.


Opleveringsschoonmaak

Heeft u een woning gekocht, gaat u verhuizen of heeft u misschien wel verbouwd?
Wij kunnen u dan bijstaan met de oplevering van uw nieuwe, oude of huidige woning. We werken met professionele schoonmaakmiddelen en apparatuur waardoor wij vakkundig en snel te werk gaan. Uiteraard zullen we alles in overleg met u doen en ons zo goed mogelijk aanpassen aan uw agenda.

Interieurschoonmaak

Het schoonmaken van een interieur van een pand kan behoorlijk veel werk zijn. U kunt bijvoorbeeld denken aan een trappenhuis, de vloeren of bijvoorbeeld algemene ruimtes. Wij kunnen dit voor u uit handen nemen. Afhankelijk van hoe vaak u wilt dat er wordt schoongemaakt zullen we hiervoor een planning opstellen. Deze planning zal systematisch worden uitgevoerd zodat elk deel van uw pand schoon is en blijft!

Kantoorschoonmaak

Wij voeren voor verschillende kantoorpanden het schoonmaak werk uit. Bij sommige kantoorpanden komen we meerdere keren per week, anderen wekelijks of maandelijks. Hierin zijn veel mogelijkheden. Wij verzorgen de benodigde materialen en ontzien u van het schoonmaakwerk zodat uw personeel in een hygiënisch en schoon kantoor werkt. Wilt u dit in de ochtend voor uw openingstijden of juist na sluiting? Dit vormt geen probleem, wij passen ons graag aan uw wensen aan!

Glasbewassing

Graag zorgen we ervoor dat uw glaswerk weer glanzend schoon wordt. Dit kunnen wij snel en vakkundig door middel van ons telescopische glasbewassing systeem. Hierbij kunnen we tot een hoogte van 13 meter snel en vooral netjes werken. Doordat we gebruik maken van osmose water ( gefilterd water zonder kalk, zout en mineralen ) drogen uw ramen vlek en druppelvrij op. We kunnen eenmalig bij u komen, op afroep of periodiek. In overleg is hierin heel erg veel mogelijk. Uiteraard maken wij standaard de kozijnen ook schoon!

Reinigen van zonnepanelen

Naar mate zonnepanelen vies worden zullen deze rendement verliezen. Wij maken uw zonnepanelen met osmose water schoon. Hierdoor zullen uw zonnepanelen meer stroom opwekken. We raden aan dit 1 tot 2 x per jaar te doen.

Bestrating / terras reiniging

Na verloop van tijd zullen uw terrastegels of bestrating groene aanslag krijgen. Door onze krachtige hogedrukreiniger kunnen we uw bestrating weer als nieuw krijgen. Onze hogedrukreiniger draait op benzine daardoor hebben we geen stroom van uw nodig. Mocht er geen water op de locatie aanwezig zijn beschikken wij zelf over 700 Liter water.

Reinigen van kunststof / houtwerk

Wij raden aan om 1 x per jaar het houtwerk van uw woning goed schoon te maken. Hierbij gebruiken we geen hogedrukreiniger en maken alleen gebruikt van middelen die uw kunststof of verfwerk niet aantasten. Wij beschikken over veel ervaring met verschillende woningen en kijken te allen tijde wat het beste is voor uw woning of bedrijfspand.
Wist u dat wij uw kunststof ook in de wax kunnen zetten? Hierdoor komt er een klein laagje over het kunststof heen wat een behoud voor u kunststof geeft.

Schoonmaak dakkapel

Een dakkapel op uw woning of bedrijfspand heeft een prachtig aanzicht. De schoonmaak van uw dakkapel kunnen wij u uit handen nemen. Een dakkapel krijgt veel te verduren door atmosferische vervuiling, algen en natuurlijk weersinvloeden. Op een veilige en verantwoorde manier kunnen we u dakkapel reinigen. Hiervoor zijn verschillende technieken mogelijk. Uiteraard wordt er altijd gekeken welke situatie er is en wat het beste resultaat voor uw dakkapel geeft.

Legen van dakgoten

Blad van de bomen en ander vuil kan in uw dakgoten gaan zitten. Als de dakgoten vol zitten zal dit voor verstopte afvoeren zorgen. Dit kan leiden tot lekkages. Wij kunnen de dakgoten voor u leeghalen, direct controleren we dan ook de afvoeren zodat u zeker weet dat alles goed doorstroomt.