Ons eigen product

Voorjaars actie: Tijdelijk 25% Korting!

Na jarenlang ervaring als schoonmaakbedrijf, kwamen zowel wij als onze medewerkers er achter dat het huidige schoonmaakmiddel niet meer voldoet aan de nieuwe ”wensen”.

Hierdoor zijn we begonnen met de ontwikkeling van ons eigen schoonmaakmiddel. Het is een schoonmaakmiddel met een frisse citroengeur, op plantaardige basis. Volledig van natuurlijke producten gemaakt. Zelfs de verpakking is van gerecycled plastic! Het schoonmaakmiddel is bijna co2 neutraal geproduceerd zo dragen wij als schoonmaakbedrijf mee aan een duurzame wereld en laten u hier graag kennis mee maken!

Deze allesreiniger is te verkrijgen in 1000ML Concentraat verpakking, dit houdt in dat de inhoud met water is aan te mengen en dus het product langer mee gaat! Bij gebruik in een sproeiflacon; flacon vullen met 500 ml water en 20-30 ml allesreiniger concentraat toevoegen. De alles reiniger is breed inzetbaar. In huis voor de vloeren, keuken of de badkamer. Buitenhuis eveneens op alle waterbestendige oppervlakken, geheel veilig! De frisse citroen-geur blijft lang hangen, lost snel in water op en bevordert op deze wijze een snelle en actieve reiniging. 

We zijn verheugd om dit product namens schoonmaakbedrijf Stephan Meijer op de markt te mogen brengen, om zo bij te kunnen dragen aan een verantwoorde en duurzame manier van schoonmaken. Bestellen kan via: mail, whatsapp, telefonisch en via onderstaand bestelformulier. Binnen de dorpen: Zuidhorn, Oldehove, Aduard, Noordhorn & Grijpskerk zullen geen verzendkosten berekend worden maar zal uw bestelling bij u thuisgebracht worden.

Buiten dit gebied zal het de standaard verzonden worden á: €7,95

Eerst testen? we hebben een beperkt aantal 100ML concentraat flesjes gratis beschikbaar. Indien deze verzonden moeten worden zullen we alleen de verzendkosten berekenen. De test verpakking is via onderstaand formulier aan te vragen.

Kosten?

1 Liter concentraat Biologisch afbreekbare allesreiniger voor: €6,95

Tijdelijke actie: Van €6,95 voor €5,20

2 losse liter verpakkingen concentraat
voor: €12,-

Tijdelijke actie: Van €12,- voor €9,-

Starterset 1 Liter verpakking concentraat inclusief sprayflacon en 2 microvezeldoeken voor: €10,-

Tijdelijke actie: Van €10,- voor €7,50


    Bestel Formulier:

    Je bestelling

    _______________________________________________________________________________________________________________________