Onze organisatie

Na jaren werkzaam in de schoonmaak branche te zijn geweest heb ik, Stephan Meijer, in 2019 de beslissing genomen om mijn eigen schoonmaakbedrijf te starten. Naomi was al enkele jaren op de achtergrond actief in de administratie. Hierdoor hebben we in 2022 het besluit gemaakt om over te gaan tot een V.O.F en is Naomi ook volledig in het bedrijf gekomen. Wij als Schoonmaakbedrijf Stephan Meijer V.O.F bieden schoonmaakdiensten, glasbewassing en totale dienstverlening aan in de regio Westerkwartier.

De kracht van Schoonmaakbedrijf Stephan Meijer V.O.F zit ‘m in het talent en in het teamgevoel: de liefde voor en de kennis van schoonmaken, gecombineerd met een goed stel dames en heren. Het plezier en enthousiasme straalt er vanaf en dat loont. Opdrachten worden snel en kundig geklaard.

Onze kijk

Schoonmaakbedrijf Stephan Meijer V.O.F is een dienstverlenend bedrijf uit Oldehove die bekend wilt worden in de regio door veel inzet te tonen, geen half werk af te leveren, innovatief te zijn en te doen wat we afspreken.

Wij werken met de klant samen zo dat er regelmaat aangehouden kan worden, de kwaliteit hoog blijft en er vertrouwen word opgebouwd zo dat u een tevreden klant bent en blijft. Door goed naar u als klant te luisteren kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Bij ons staan service en kwaliteit hoog in het vaandel.

Daarnaast zijn we innovatief in ons vakgebied, het continu zoeken naar manieren om onze werkzaamheden nog beter uit te kunnen voeren of onze eigen producten ontwikkelen is iets wat regelmatig doen.

Heeft u een schoonmaakopdracht en bent u benieuwd naar de kosten? Hier kunt u kunt een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wij bieden altijd de mogelijkheid voor vrijblijvend advies en antwoord op uw vragen. Samen maken we een passende afspraak op een tijd wat ons beide past, wij zijn erg flexibel. Voor al uw vragen kunt u het contactformulier op de website invullen.

Ook zijn wij telefonisch, per e-mail en via Facebook goed bereikbaar.

Telefoon: +31 6 4015 5058
E-mail: contact@schoonmaakbedrijfstephanmeijer.nl
Facebook: schoonmaakbedrijfstephanmeijer