Opdrachtgevers aan het woord

Op deze pagina kun je een aantal referenties van Schoonmaakbedrijf Stephan Meijer bekijken.

Wil je ook een referentie schrijven? Laat het ons weten en neem contact op!


Finovion Groningen stad

Wij zijn erg tevreden met het prettige, persoonlijke contact met Schoonmaakbedrijf Stephan Meijer. Het pand wordt wekelijks netjes schoongemaakt en Stephan denk mee en komt met tips. Kortom, wij zouden Schoonmaakbedrijf Stephan Meijer zeker aanbevelen!


Fysio Blaauw

Toen ik het te druk had om naast mijn prachtige vak als fysiotherapeute ook nog de praktijk schoon te maken, kwam Stephan Meijer op dat moment net langs rijden! Ik dacht, die moet ik eens bellen! Gebeld en dezelfde middag kwam hij langs, wat een heerlijkheid! Mijn wensen besproken en veel hoefde ik niet te voegen want Stephan begreep het gelijk. Stephan maakt afspraken en kwam dit ook gelijk na, want diezelfde avond had ik de offerte al op de mail staan. Hij is flexibel, houdt rekening met onze openingstijden. Hij vraagt met enige regelmaat of alles nog naar wens is en stelt dit gelijk bij. Prijs en de kwaliteit van schoonmaken is goed op elkaar afgestemd. Een groot voordeel is dat ik er nu geen omkijken meer naar heb en het schoonmaken gaat gewoon door ook wanneer er ziekte is of vakanties zijn! En elke week start ik weer in een heerlijk frisse behandelkamer! Dikke pluim!


Company boost

Professioneel en leuk schoonmaakbedrijf. Duidelijk beleid en prettige communicatie. Eindresultaat is elke week zoals het hoort te zijn, altijd duidelijke afspraken. Een aanrader voor particuliere en zakelijke schoonmaakopdrachten.


Robersum recreatie

Voor onze camping waren we op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor diverse werkzaamheden. Na een kort overleg en een week proefdraaien is schoonmaakbedrijf Stephan Meijer bij ons begonnen met het verzorgen van de schoonmaak van de sanitair gebouwen, huisjes en groepsaccommodatie. Groot voordeel voor ons is de zelfstandigheid, de schoonmaak wordt altijd keurig volgens afspraak verzorgd en als we een keer op of aanmerkingen hebben worden deze onmiddellijk opgepakt. Ook de flexibiliteit die geboden wordt is voor ons mede door de verhuur van de huisjes erg prettig.

Wij hopen nog lange tijd gebruik te kunnen maken van de diensten van Schoonmaakbedrijf Stephan Meijer, zowel zakelijk als privé voor het reinigen van de dakkapellen bijvoorbeeld.


De Brug

Sinds een aantal maanden maken we gebruik van de schoonmaakdiensten van Stephan Meijer schoonmaak. De samenwerking is gestart na een prettige kennismaking waarin de verwachtingen over en weer besproken zijn. Het is fijn dat er tussen Stephan en ons korte lijntjes zijn geweest vanaf het begin van de samenwerking. We zijn zeer tevreden over de schoonmaak en met de medewerkers die dagelijks komen is er een goed contact. Vragen of opmerkingen kunnen we altijd kwijt. Voor ons is Stephan Meijer een betrouwbare partij waar we graag mee samenwerken.