Over ons

Schoonmaakbedrijf Stephan Meijer - Over Ons

Mijn naam is Stephan Meijer, een jonge, gedreven en enthousiaste eigenaar van schoonmaakbedrijf Stephan Meijer. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de schoonmaak branche, heb ik besloten om mijn eigen bedrijf op te starten. Na er lang over nagedacht te hebben is het moment daar dat ik de stap heb genomen. Ik voer dan ook mijn werk met veel plezier uit.

Schoonmaakbedrijf Stephan Meijer is een jong en energiek bedrijf dat zowel voor particuliere klanten en bedrijven werkt. Een persoonlijk bedrijf waar vertrouwen boven aan staat. Met veel ervaring in verschillende vakgebieden kunnen wij u met de juiste zorg en efficiëntie van dienst zijn. Het leveren van kwaliteit staat bij ons voorop en ook het nakomen van de gemaakte afspraken staat hoog in het vaandel. 

Schoonmaakbedrijf Stephan Meijer staat voor het leveren van kwaliteit, flexibiliteit en een vertrouwd gevoel voor een scherpe prijs. Wij werken dan ook met kwalitatief goede apparatuur en producten.

Heeft u een schoonmaakopdracht en bent u benieuwd naar de kosten? Hier kunt u kunt een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wij bieden altijd de mogelijkheid voor vrijblijvend advies en antwoord op uw vragen. Samen maken we een passende afspraak op een tijd wat ons beide past, wij zijn erg flexibel. Voor al uw vragen kunt u het contactformulier op de website invullen.

Ook zijn wij telefonisch, per e-mail en via Facebook goed bereikbaar.

Telefoon: +31 6 4015 5058
E-mail: contact@schoonmaakbedrijfstephanmeijer.nl
Facebook: schoonmaakbedrijfstephanmeijer