Projecten

Hier vindt u een aantal van onze (afgeronde) projecten.


De opdrachtgever van deze woning wilde graag dat zijn zonnepanelen werden schoongemaakt. Hiervoor hebben we ons telescopische reinigingssysteem voor gebruikt. Van de panelen is al het vuil afgehaald en deze zijn nagespoeld met osmose water. Dit is speciaal water zonder kalk, zouten en mineralen. Perfect voor zonnepanelen!

Dit is een van de kantoorpanden waar wij periodiek schoonmaken. Bij dit kantoorpand komen we elke week de sanitaire ruimtes, vloeren, en de tafels schoonmaken. Tevens voeren wij het nodige afval beheer uit. Hierdoor hebben de medewerkers een schoon, fris en hygiënisch kantoor om in te werken.

We hebben zowel particuliere als zakelijke klanten waar wij periodiek de ramen komen schoonmaken. Uiteraard zorgen we er voor dat ook de kozijnen netjes onderhouden worden. Er zijn verschillende opties mogelijk.

De opdrachtgever van deze woning wilde graag dat zijn complete woning een grondige schoonmaakbeurt zou krijgen. De gevel was behoorlijk groen uitgeslagen, dit was hetzelfde met de dakgoten. Wij hebben bij deze woning al het kunststof schoongemaakt. De dakgoten leeg gehaald, schoongemaakt en als laatste alle ramen gewassen. Op het moment dat we vertrokken zag deze woning er als nieuw uit!

Dit dakkapel in Groningen was nodig toe aan een schoonmaakbeurt. We hebben dit dakkapel professioneel op een veilige manier schoongemaakt. Op de foto is het verschil goed te zien tussen de linker- en rechterkant.

De eigenaar van deze woning had ons gebeld of wij periodiek de ramen van zijn woning konden schoonmaken. Eenmaal bezig werd ons gevraagd of we direct de windveren ook wilden schoonmaken. Deze gevelpunt is telescopisch schoongemaakt, naar volle tevredenheid van de klant.