Projecten

Hier vindt u een aantal van onze (afgeronde) projecten.


Dagelijkse schoonmaak Basisschool

Voor deze opdrachtgever zijn we dagelijks aan het werk. De schoonmaak van de Basisschool is aan ons uitbesteed en moet dagelijks buiten schooltijden om schoongemaakt worden. Naast het schoonhouden van de school voeren we voor deze opdrachtgever ook het groot onderhoud van de vloeren, ramen en buitenzijde van het gebouw uit.

Schoonmaak houtwerk / Glasbewassing

We hebben diverse bedrijven, instellingen maar ook veel particulieren die de buitenzijde van hun woning, bedrijfspand of complex aan ons uitbesteden. Van periodiek onderhoud van de ramen, tot het jaarlijks schoonmaken van het houtwerk of het conserveren van kunststof. Bij ons kan het allemaal. Mocht u meer informatie willen, neem gerust contact op.

Schoonmaak dakkapel

Het schoonmaken van een dakkapel kan een moeilijke opdracht zijn. Gelukkig hebben we ruime ervaring in het schoonmaken van dakkapellen en beschikken dan ook over de juiste apparatuur om uw dakkapel helemaal schoon te maken.

Schoonmaak kantoor/bedrijfspand

Verschillende bedrijven hebben hun schoonmaak aan ons uitbesteed. We hebben bedrijven waar we dagelijks komen, wekelijks of soms ook maandelijks. Ook verenigen van eigenaren weten ons goed te vinden. Samen met opdrachtgevers kijken we wat de wensen zijn en hoe we dit kunnen behalen. Een schone werkplek voor u en uw medewerkers, fantastisch toch? Samen met onze collega’s staan we voor u klaar!

Mocht u willen weten hoe we werken en wat we voor u kunnen betekenen, plan dan via het Contactformulier een gesprek met ons.

Uitdagingen

Naast dat we regelmatig onderhoudsmatige werkzaamheden uitvoeren, worden we ook vaak voor uitdagingen gebeld. Iets wat we als bedrijf fantastisch vinden! We zullen dan ook altijd zoeken naar een juiste oplossing. In dit geval hebben we de tussenliggers van dit zonnedak afgespoten met lagedruk zodat aanzetstrepen niet zichtbaar zijn, maar de tussenliggers wel weer schoon.